Zie Channel Narrowcasting

Narrowcasting

Het narrowcasting pakket Zie Channel van Zie Displays is eenvoudig en doeltreffend. U kunt vertrouwd en op eenvoudige wijze een aantrekkelijke presentatie in elkaar zetten. Zo bereikt u uw doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats en met de juiste informatie.
En dat met één slimme en betrouwbare PC waarop de narrowcasting software is geïnstalleerd!
Een éénmalige aanschaf, een lage investering.

Wat heeft u nodig:
De Zie Channel Player inclusief software.

Optioneel:

Een beeldscherm:
U bent vrij in de keuze van een beeldscherm. Er dient wel een onderscheid gemaakt te worden tussen beeldscherm voor de consumenten markt en de professionele schermen.
In principe zijn consumenten schermen niet geschikt voor narrowcasting doeleinden. Professionele schermen bieden meer branduren en continuïteit. Zie Displays levert op dit gebied Samsung schermen waar wij zeer goede ervaringen mee hebben.

Een ophangsysteem:
Een beeldscherm dient mooi geintegreerd te zijn met de rest van het meubilair gecombineerd in de stijl van de ruimte waarin het scherm hangt. U kunt natuurlijk zelf aan de slag om dit te realiseren. U kunt ook gebruik maken van onze ervaren monteurs. Zie Displays levert ophangsystemen van verschillende merken.

Lees hier meer over op onze speciale website voor digital signage: www.ziechannel.nl. Hier vindt u uitleg, leaflets, video tutorials en meer.