Montage service en onderhoud

Zie Displays kan de installatie en het bedrijfsklaar opleveren van onze producten volledig voor u verzorgen. Onafhankelijk de grootte of complexiteit van uw project, onze wij putten uit voldoende ervaring om elk soort installatie uit te voeren.

In geval van storingen kunt u terecht bij onze Helpdesk waar men in overleg met u bepaalt of een bezoek van één van onze technische mensen ter plaatse gewenst is. Uiteraard kan er bij ons ook een servicecontract worden afgesloten voor bijvoorbeeld preventief onderhoud aan het wachtrijsysteem.

Software instructie en trainingen

Naast de montage van het display dragen wij zorg voor de installatie van de benodigde software en een instructie hiervan. Indien gewenst kunnen wij een trainingen verzorgen voor de gebruiker(s) van de software.

Digital Signage en contentontwikkeling

Zie Displays is ervaren in het opzetten van een digital signage (narrowcasting) netwerk en het beheren van het content-management hiervan. Daarnaast kunnen wij voor u de content, het (beeld)materiaal ontwikkelen.

Software maatwerk

Zie Displays is bouwer van wachtrijssytemen én ontwikkelaar van software, eveneens gericht op digitale beeldschermen. Onze software pakketten zijn hierdoor zeer onderscheidend en speciaal ontworpen voor uw toepassing. Wanneer nodig kunnen wij ook software op maat voor u bouwen. Door ons arsenaal aan reeds aanwezige kennis hoeft dit vaak helemaal geen tijdrovende klus te zijn. Maatwerk is voor ons heel gewoon.