• Zie Displays bouwt en ontwikkelt eenvoudige en complexe wachtrijsystemen.
  Samen met u realiseren we de beste oplossing.

 • Cases

  • Mediq apotheken

   volgnummersysteem-Mediq-2

   Mediq Apotheken is een organisatie met ca 230 apotheken in Nederland. Zie Displays heeft voor Mediq een pilot verzorgd waarbij tot nu toe 23 apotheken zijn voorzien van ons volgnummersysteem Q-Pro. Het volgnummersysteem stelt de cliënten in staat hun keuze te maken en met het ticket …

   Lees meer
  • Volgnummersysteem Stadswonen

   Stadswonen_3

   Stadswonen is een woningcorporatie voor mensen die bewust kiezen voor de (binnen)stad. Zij beheren 7.000 woningen en meer dan 32.000 m2 bedrijfsruimte in het hart van Rotterdam. Stadswonen is sinds kort voorzien van ons volgnummersysteem Q-Pro. Buiten de reguliere voordelen van een volgnummersys…

   Lees meer
 • Wat is een volgnummersysteem?

  Een volgnummersysteem zorgt voor een correcte en soepele afhandeling van alle wachtenden. Het wachtrijsysteem is onder andere inzetbaar bij apotheken, gemeenten, servicedesks en ziekenhuizen. Met één druk op de knop ontvangt uw cliënt een volgnummerbon. Daarop staat de tijd, de datum en het volgnummer. Cliënten horen een geluidssignaal en zien een melding op uw lcd-scherm met het volgende nummer en de balie. Daarnaast kunt u ook actuele informatie en promotiefilmpjes weergeven. Het volgnummer blijft hierbij wel altijd zichtbaar. Het klantenverwijssysteem (een andere benaming voor een volgnummersysteem) biedt u veel mogelijkheden voor bediening, aansturing en het tonen van gewenste informatie aan zowel uw cliënten als uw personeel. Het volgnummersysteem geeft u zowel actuele als historische informatie. Zo krijgt u inzicht in de klantenstromen, aantal wachtenden, wachttijden, bezetting, snelheid en kennis van uw personeel. Bovendien verkort u met een volgnummersysteem de gevoelsmatige wachttijd van uw cliënten. Zo creëert u rust, duidelijkheid en een ontspannen sfeer in uw wachtruimte.

  Welke mogelijkheden biedt een volgnummersysteem?

  Via het volgnummersysteem kan uw personeel bezoekersgegevens inzien. Denkt u aan wachttijden, gekozen taken en uitvoertijden. Op deze manier kunt u bezoekers- en transactiegegevens verzamelen, waarmee u waardevolle rapporten genereert. Zo weet u wat de gemiddelde wachttijd is, wanneer de drukste periode is, wat de gemiddelde afhandeltijd is en hoeveel mensen er geholpen zijn. Hierdoor kunt u uw personeel optimaal inplannen. Ook kan uw personeel het aantal wachtenden observeren en inspelen op de actuele situatie als het druk is. U kunt bij ons terecht voor een eenvoudig wachtrijsysteem met een klantendisplay voor enkele balies. Ook kunt u ons inschakelen voor een meervoudig volgnummersysteem met touchscreens, lcd-schermen en baliedisplays. U kunt het wachtrijsysteem onbeperkt uitbreiden. Met een volgnummersysteem bent u verzekerd van een efficiënt wachtrijsysteem voor u en uw klant.

  Contact opnemen

  Wilt u meer weten over een volgnummersysteem voor uw organisatie? Bekijk onze projecten voor een indruk of neem direct contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en behoeften. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor uw organisatie.

 • Klanten

Informeren naar onze oplossingen? Bel me terug! Offerte aanvragen