LED indoor: led_videowall_indoor_01 LED indoor: led_videowall_indoor_01

Indoor videowalls ziet u steeds meer in publieke ruimtes, winkelcentra, retail en op andere plekken waar dynamische informatie een bijdrage kan leveren aan sfeer en beleving. Zowel de LED als LCD videowalls zijn zeer geschikt voor een binnentoepassing en worden hiervoor dan ook veelvuldig ingezet. Door binnen gebruik te maken van videoschermen deelt u op een dynamische manier informatie en levert u tegelijkertijd een waardevolle bijdrage aan de sfeer en beleving van de ruimte.

Indoor gebruik maken van LCD of LED videowalls biedt vele mogelijkheden. Zo heeft het een informatieve functie, u kunt met behulp van videoschermen u klanten informeren over nieuwe producten, beschikbare voorraden, voordeelacties.. etc. Daarnaast kan het ook een esthetische functie dienen waarbij het scherm een waardevolle bijdrage aan de uitstraling van uw pand levert. Met behulp van beeld, geluid en animatie of een combinatie hiervan kunt u als het ware spelen met de omgeving en inrichting van uw pand en zo de winkelbelevenis van uw klanten optimaliseren . Lichten kunnen worden aangepast en klanten zullen het samenspel van beeld en geluid weten te waarderen. Tot slot kunt u uw beeldscherm inzetten voor lucratieve doeleinden. Mensen vinden het leuk vermaakt te worden, zo bleek ook op Rotterdam Centraal Station waarop het grote videoscherm in de stationshal regelmatig geestige video’s worden getoond. Dit is een goede manier om klanten uw winkel of bedrijfspand met een positief gevoel te laten associëren. Er zijn eindeloos veel manieren om indoor gebruik te maken van LCD of LED videowalls en uiteraard bepaalt u zelf welke vorm u hier aan geeft. Zie Displays helpt u hier graag in en heeft voldoende ervaring om u van goed advies te voorzien. Neemt u eens een kijkje bij onze gerealiseerde projecten.

Onze videowalls kunnen worden geleverd als één geheel LED/LCD wall (voor permanente installatie), of als modulair systeem (rental) waardoor de videowall eenvoudig op- en af te bouwen is. Onze indoor videowalls zijn leverbaar met een zeer kleine pixel afstand waardoor verbazingwekkend mooie beelden kunnen worden getoond. Wij denken graag met u mee om tot een innovatief en passend ontwerp te komen. Neem dus vooral contact met ons op om meer informatie over de indoor mogelijkheden te ontvangen.

Football Temple Amsterdam is dé winkel voor voetbal liefhebbend Nederland. Deze winkel, gevestigd in een monumentaal pand in Amsterdam, richt zich volledig op voetbal. Om bijdrage aan de winkelbeleving te creëren, maar ook om de aandacht van passanten te trekken, heeft Zie Displays in overleg met Football Temple Amsterdam ervoor gekozen  een LED videowall van 350×200 cm middels een SMD technologie te installeren. Omdat het LED Videoscreen heel plat tegen een vaste wand moest worden gemonteerd, is er door Zie Displays een oplossing bedacht met magneten. Eventueel onderhoud kan hierdoor eenvoudig worden uitgevoerd door (delen van) het scherm los te klikken.

Football Temple Amsterdam is dé winkel voor voetbal liefhebbend Nederland. Deze winkel, gevestigd in een monumentaal pand in Amsterdam, richt zich volledig op voetbal. Om bijdrage aan de winkelbeleving te creëren, maar ook om de aandacht van passanten te trekken, heeft Zie Displays in overleg met Football Temple Amsterdam ervoor gekozen een LED videowall van 350×200 cm middels een SMD technologie te installeren. Omdat het LED Videoscreen heel plat tegen een vaste wand moest worden gemonteerd, is er door Zie Displays een oplossing bedacht met magneten. Eventueel onderhoud kan hierdoor eenvoudig worden uitgevoerd door (delen van) het scherm los te klikken.