Outdoor LED Wall bij het zuidplein in RotterdamOutdoor LED wall bij het Spuiplein in Den Haag

Outdoor LED walls ziet u steeds meer terug in het straatbeeld. Van de wat kleinere LCD schermen met functionele informatie tot de mega LED walls op bijvoorbeeld pleinen en tegen grote gebouwen.
Een LCD wall wordt in een buitensituatie ingezet wanneer een hoge beeldkwaliteit op een zeer korte kijkafstand (bijvoorbeeld al vanaf 1 meter) een vereiste is. Er worden dan extra hoge eisen aan het beeldscherm gesteld, met name ten aanzien van een perfecte warmte regulering in de behuizing. Met de juiste helderheid zal uw LCD videoscherm de beoogde attentiewaarde hebben en een toevoeging zijn als communciatietool in de buitenomgeving.

Outdoor LED scherm bij de taxicentral op Schiphol Airport.

Met het geleverde videoscherm voor Stichting Taxi Controle Schiphol heeft Zie Displays een op maat gemaakte oplossing gerealiseerd: een 55 inch LCD scherm, waarbij Zie Displays een speciale behuizing heeft aangebracht waarmee een hoge attentiewaarden en een perfect functioneren onder alle weersomstandigheden is gegarandeerd.

 

Wanneer de kijkafstand en daarmee ook de afmeting van de videowall groter wordt zal de LED techniek echter meer voordelen bieden. outdoor LED videowalls zijn met hun hoge helderheid, hoge beschermingsgraad (IP gradatie) behuizing, en hun ver uit elkaar staande lampjes (pixels), bij uitstek geschikt voor buiten gebruik. De LED walls zijn prima zichtbaar in een felle zon, mits de helderheid minimaal 5.000 Nits (Mcd) bevat.

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om outdoor displays. Denkt u bijvoorbeeld aan digitale posters, city displays, digitale billboards etc., maar ook in afmetingen en vorm zijn de mogelijkheden eindeloos. Van de wat kleinere LED videowalls met functionele informatie tot de mega LED videowalls op bijvoorbeeld pleinen en tegen grote gebouwen. Buiten werken met LED videoschermen heeft een aantal voordelen. Zo is uw content voor een zeer grote doelgroep zichtbaar en kunt u meer mensen bereiken. Als u bijvoorbeeld meer exposure voor uw winkel wil genereren, dan vormt onze LED outdoor wall wellicht dé oplossing. Door buiten een grote LED wall te plaatsen en dynamische content uit te zenden, bereikt u nu niet alleen uw huidige clientèle maar tevens voorbijgangers wiens aandacht door het prominente scherm op uw gevel, geheid getrokken zal worden. De perfecte manier om uw bedrijf meer exposure te geven en (potentiele)klanten positief te beïnvloeden in hun aankoopproces.

Outdoor LED walls maken het mogelijk om op eenvoudige wijze opvallende full colour video’s, animaties, teksten en afbeeldingen te tonen. De perfecte manier dus om bijvoorbeeld uw buitenreclame tot leven te laten komen, visuele ondersteuning te bieden tijdens grote evenementen of informatie te verstrekken aan bezoekers en passanten.
Zie Displays levert LED outdoor videowalls voor permanente installatie of met een rental functie, waardoor de LED videowall eenvoudig en snel is op en af te bouwen. Wij denken graag met u mee om tot een innovatief en passend ontwerp te komen, neemt u dus vooral contact met ons op om meer informatie over de outdoor mogelijkheden te ontvangen.

High End LED Videowall met SMD technologie bij het Stadshart in Amstelveen

Het Stadshart Amstelveen is één van Nederlands meest innovatieve winkelcentra. Aan de gevel van de ingang met het grootste aantal passanten was het Stadshart op zoek naar een dynamische, innovatieve en duurzame oplossing. Dit heeft Zie Displays kunnen realiseren door het installeren van een high-end LED Videowall met SMD technologie. Zowel van dichtbij als veraf geeft het LED scherm een prachtig egaal beeld met diepe en natuurlijke kleuren weer.