Van der Valk Brugrestaurant

Verzorgingsplaats Den Ruygen Hoek is een verzorgingsplaats gelegen aan de A4 Amsterdam – Pernis/Knooppunt Benelux, tussen afrit 3 en 4, nabij Nieuw-Vennep in de Haarlemmermeer. Het is een voor Nederlandse begrippen grote rust- en recreatieplaats langs de snelweg waar de reiziger niet alleen aan beide rijrichtingen kan tanken (bij tankstations van Shell en BP), maar ook keuze heeft uit verschillende restaurants, kan overnachten en zelfs winkelen. De verzorgingsplaatsen aan beide zijden van de weg zijn met elkaar verbonden door een loopbrug met diverse horecagelegenheden. Aan de oostzijde van de A4 bevindt zich een hotel van Van der Valk. Ook is er een vestiging van een herenmodezaak.

De naam “Den Ruygen Hoek” geeft aan dat het hier vroeger, voor de inpoldering van de Haarlemmermeer, volgens de overlevering behoorlijk kon spoken, in de volksmond staat de lokatie beter bekend als “Het Brugrestaurant A4”.

Aan Van der Valk hebben wij twee LED Videowalls geleverd (elk met een oppervlakte van 9,5 meter bij 3 meter) en deze bovenop het dak van het brugrestaurant boven de A4 geïnstalleerd. Ten tijde van de installatie is de A4 gedeeltelijk afgesloten geweest onder leiding van rijkswaterstaat. Van dit precieze werkje hebben we hieronder een impressie geplaatst!

contact

  • Parellaan 52
    2132 WS Hoofddorp
  • 023 880 3501
  • info@ziedisplays.nl