Nieuws

 • Saxion

  Saxion is een Nederlandse school voor hoger beroepsonderwijs met vestigingen in Enschede, Deventer en Apeldoorn. Zie Displays heeft voor de vestiging Enschede twee prachtige LED schermen verzorgd aan de voorzijde van het gebouw.
  Lees meer...
  Saxion-Enschede-61 (1)
 • Amsterdam Marketing

  Amsterdam Marketing is de citymarketing organisatie van Metropool Amsterdam, actief op het gebied van promotie, informatie, onderzoek en dienstverlening. Zie Displays heeft voor Amsterdam Marketing de vestiging in het centraal station voorzien van een videowall van negen 55" LCD schermen, losse 42" LCD schermen en een interactief LCD scherm.
  Lees meer...
  Amsterdam-Marketing-1 (1)
 • Station Zwolle

  Portal is het kunstwerk van Ram Katzir, Chaja Hertog en Nir Nadler voor de looproute van het station naar de binnenstad van Zwolle. Dit plan is gekozen uit meer dan 100 ideeën die binnenkwamen op een prijsvraag van de Commissie voor Beeldende Kunst in Zwolle.
  Lees meer...
  Station Zwolle
 • Rotterdam Airport

  Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport en bij de aanleg in 1956 Vliegveld Zestienhoven genoemd, is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland, gemeten naar het aantal reizigers. Zie Displays heeft samen met één van haar AV Partners een LED scherm geplaatst boven de ingang van het gebouw van ruim vijf meter breed en anderhalve meter hoog.
  Lees meer...
  Rotterdam-The-Hague-Airport (1)
 • Helmond Sport

  Zie Displays heeft voor Helmond sport een prachtig LED scherm van ruim zes bij vier meter geplaatst achter één van de doelen op het veld. Daarnaast heeft Zie Displays Helmond Sport voorzien van een software oplossing waarbij de medewerkers van Helmond realtime
  Lees meer...
  Helmond-Sport1
 • Zie Displays op RTLZ

  Zie Displays neemt deel aan de uitzending van Ondernemerszaken (RTLZ) over digital signage. De locatie is Euronext Amsterdam waar Zie Displays alle beeldschermen en software heeft voorzien.
  Lees meer...
  RTL-Z1
 • Tip de Bruin

  Al sinds 1953 is Tip de Bruin een begrip in Nederland. Terwijl de kwaliteit van de mode uitsluitend tot het allerhoogste behoort, is het aanbod bijzonder gevarieerd.
  Lees meer...
  Tip de Bruin
 • Cinema Gouda

  Cinema Gouda is de gloednieuwe bioscoop voor Gouda en omstreken in het prachtige opvallende witte gebouw met de ronde ramen.
  Lees meer...
  Cinema Gouda 1-1
 • Stadshart Amstelveen

  Het Stadshart Amstelveen is één van Nederlands meest innovatieve winkelcentra. Verschillende soorten (internationale) winkelformules trekken consumenten aan van divers pluimage.
  Lees meer...
  Winkelcentrum Amstelveen
 • Football Temple Amsterdam

  Football Temple is een nieuw winkelconcept, volledig gericht op voetbal. De locatie in Amsterdam is gevestigd in een monumentaal pand aan de Raadhuisstraat.
  Lees meer...
  Football Temple 2
 • Jaarbeurs Utrecht

  De Jaarbeurs Utrecht is hét dorpsplein van Nederland waar altijd wat te beleven is. Een agenda boordevol beurzen en evenementen, voor ieder wat wils.
  Lees meer...
  Jaarbeurs 1
 • Lucent Danstheater

  Het Lucent Danstheater is de thuisbases van het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater.
  Lees meer...
  Lucent danstheater C
 • Visit Point

  VisitPoint B.V. is een bedrijf dat state of the art promotie- en informatiesystemen aanbiedt. Dit kan in de vorm van touchscreen schermen of LED-schermen, die op elke denkbare locatie geplaatst kunnen worden.
  Lees meer...
  Gemeente Sluis
 • Kaj Munk College

  In de Hoofddorpse wijk Pax staat het Kaj Munk college. De school leidt op voor de diploma’s mavo, havo en vwo.
  Lees meer...
  Kaj-Munk-2
 • Fare Thee Well

  Dries Verhoeven maakt bijzonder ervaringstheater waar het publiek vaak een rol in speelt.
  Lees meer...
  Fare Thee Well Oerol Terschelling
 • OCW DUO

  DUO is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen en organiseert examens. Zo maakt DUO goed onderwijs mogelijk.
  Lees meer...
  OCW DUO LCD presentatie met volgnummers
 • NYSE Euronext

  In hartje Amsterdam is de oudste financiële handelsbeurs ter wereld gevestigd, de Amsterdamse effectenbeurs. De NYSE Euronext was op zoek naar een aantal videoscreens waarmee op opvallende wijze de koersinformatie kon worden getoond.
  Lees meer...
  NYSE beursplein 5
 • Grand Café Haagsche Bluf

  Grand Café Haagsche Bluf is prachtig gelegen in winkelgebied “De Haagsche Bluf” in hartje centrum van Den Haag.
  Lees meer...
  Zie Displays LED Video
 • Scotch & Soda 2

  Na het succes van de eerste beurs “Bread and Butter” in Berlijn heeft het fashion merk Scotch & Soda wederom gekozen voor Zie Displays en voor het gebruik van een groot LED videoscreen tijdens deze beurs.
  Lees meer...
  Scotch & Soda
 • Stichting Taxi Controle Schiphol

  STC is een onafhankelijke organisatie die ten doel heeft het straattaxi proces op de luchthaven Schiphol te controleren op o.a. het nakomen van de gemaakte afspraken, kwaliteit van de dienstverlening en het coördineren van het logistieke proces.
  Lees meer...
  Schiphol LCD 55 inch 2
 • Fagron

  Langs de drukbezochte A20 ligt het nog nieuwe, schitterende bedrijfspand van Fagron. Fagron is de wereldwijd marktleider van magistrale bereidingen (grondstoffen verwerkt tot geneesmiddel) voor apotheken.
  Lees meer...
  Fagron 3
 • Bud Holland

  In het zonnige zuiden bevindt zich het hoofdkantoor van Bud Holland te Maasdijk. Bud Holland is de internationale markt leidende importeur van exotische groenten en fruit.
  Lees meer...
  Bud Holland 2
 • Mediq apotheken

  Mediq Apotheken is een organisatie met ca 230 apotheken in Nederland. Zie Displays heeft voor Mediq een pilot verzorgd waarbij tot nu toe 23 apotheken zijn voorzien van ons volgnummersysteem Q-Pro.
  Lees meer...
  volgnummersysteem-Mediq
 • Scotch & Soda

  Op het voormalig vliegveld Tempelhof, een unieke locatie midden in Berlijn, vond ook dit jaar weer de beurs “Bread and Butter” plaats. Dit is de grootste fashion trade show van Europa voor o.a. denim maar ook andere vrije tijdskleding.
  Lees meer...
  scotch en soda
 • Meerlive

  Meerlive is vierdaagse, gratis toegankelijke muziekevenement van de Haarlemmermeer. Ook dit jaar was de line-up opnieuw op een spectaculaire manier verzorgd. Optredens van onder andere Kane, Ben Saunders en Wild Romance zorgden voor een fantastische sfeer in het Hoofddorpse centrum.
  Lees meer...
  meerlive
 • LED Videowall Zuidplein Rotterdam

  Voor een compleet en gezellig dagje uit is Winkelcentrum Zuidplein de place-to-be. Naast 155 winkels met grote diversiteit in topmerken en horecagelegenheden shop je bovendien bij slecht weer warm en droog.
  Lees meer...
  zuidplein
 • Volgnummersysteem Stadswonen

  Stadswonen is een woningcorporatie voor mensen die bewust kiezen voor de (binnen)stad. Zij beheren 7.000 woningen en meer dan 32.000 m2 bedrijfsruimte in het hart van Rotterdam.
  Lees meer...
  Stadswonen_thumb
Informeren naar onze oplossingen? Bel me terug! Offerte aanvragen