Mediq apotheken

Mediq Apotheken is een organisatie met ca 230 apotheken in Nederland. Zie Displays heeft voor Mediq een pilot verzorgd waarbij tot nu toe 23 apotheken zijn voorzien van ons volgnummersysteem Q-Pro. Het volgnummersysteem stelt de cliënten in staat hun keuze te maken en met het ticket in de hand en een gerust gevoel rond te kijken in de apotheek. De intelligente software zorgt voor een verdeling van de taken naar de beschikbare balies en medewerkers waarbij rekening wordt gehouden met de ingestelde prioriteiten en wachttijden. Wanneer de cliënt aan de beurt is wordt men hierop geattendeerd middels een melding op de narrowcastingschermen en een geluidssignaal.

Op het hoofdkantoor van Mediq kunnen de bezoekersgegevens (wachttijden, gekozen taken, uitvoertijden, etc.) worden ingezien van alle aangesloten apotheken. De apotheken kunnen worden ondergebracht in regio’s waarbij bezoekers- en transactiegegevens worden verzameld en waarmee waardevolle rapporten kunnen worden gegenereerd.

Zie Displays is bijzonder trots een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de klantenservice, die Mediq hoog in het vaandel heeft staan.

contact

  • Parellaan 52
    2132 WS Hoofddorp
  • 023 880 3501
  • info@ziedisplays.nl