Verzekerd Van Aandacht

LED Outdoor videowalls ziet u steeds meer terug in het straatbeeld. Van gevelschermen tot
enorme schermen langs de snelwegen. Wij kunnen het voor u realiseren.

 • Hoge Kwaliteit
 • Duurzaam
 • Ruime Ervaring
 • Aantrekkelijk Geprijsd
 • Solide Support
 • Unieke Software

led outdoor

Maximale attentiewaarde met een outdoor LED wall .


Een videowall biedt uw bedrijf veelzijdige en moderne communicatiemogelijkheden. Videowalls combineren visuals en tekst tot één krachtige medium. Hoe maakt u een succesvolle led videowall?

Zie Displays is een no-nonsense bedrijf dat alle geheimen van digitale communicatie kent. Wij zorgen voor een videowall die past bij uw bedrijf en de doelgroep aanspreekt.

Waarom een LED Videowall?

LED outdoor videowalls ziet u steeds meer terug in het straatbeeld. Er zijn dan ook veel mogelijkheden als het gaat om outdoor displays. Denkt u  bijvoorbeeld aan digitale posters, city displays, digitale billboards etc., maar ook in afmetingen en vorm zijn de mogelijkheden eindeloos. Van de wat kleinere LED videowalls met functionele informatie tot de mega LED videowalls op bijvoorbeeld pleinen en tegen grote gebouwen. Buiten werken met LED videoschermen heeft een aantal voordelen. Zo is uw content voor een zeer grote doelgroep zichtbaar en kunt u meer mensen bereiken.

Wanneer u bijvoorbeeld meer exposure voor uw winkel zou willen genereren, dan vormt onze LED outdoor wall wellicht dé oplossing. Door buiten een grote LED wall te plaatsen en dynamische content uit te zenden, bereikt u nu niet alleen uw huidige clientèle maar tevens voorbijgangers dankzij het grote scherm op uw voorgevel. De perfecte manier om uw bedrijf meer exposure te geven en (potentiele)klanten positief te beïnvloeden in hun aankoopproces . 

Niet alle videoschermen zijn voor  buitentoepassing. Zo worden LCD videowalls doorgaans alleen voor een binnentoepassing gebruikt waar ze optimaal functioneren. LED videowalls daarentegen kunnen speciaal voor buitengebruik worden gebouwd. De schermen hebben een hogere helderheid, een behuizing met een hogere beschermingsgraad (IP gradatie) en doorgaans staan de lampjes (pixels) verder van elkaar af. De videowalls zijn prima zichtbaar in een felle zon, mits  de helderheid minimaal 5.000 Nits (Mcd) is.

De BEste Oplossing

Zie Displays levert LED outdoor videowalls voor permanente installatie of met een rental functie, waardoor de LED videowall eenvoudig en snel is op en af te bouwen. De LED videowalls van Zie Displays zijn van pure visuele magie. De door ons gebruikte LEDs worden zo geselecteerd dat deze voldoen aan de strengste eisen.

Onze LED videowalls kunnen worden geleverd als één LED (voor permanente installatie), of als modulair systeem (rental) waardoor de videowall eenvoudig op- en af te bouwen is. LED indoor videowalls zijn tegenwoordig al leverbaar met een zeer kleine pixel afstand waardoor verbazingwekkend mooie beelden kunnen worden getoond. Een LED videowall met een curve of transparant, de mogelijkheden zijn aanzienlijk. Wij denken graag met u mee om tot een innovatief en passend ontwerp te komen.

contact

 • Parellaan 52
  2132 WS Hoofddorp
 • 023 880 3501
 • info@ziedisplays.nl