Vergroot Uw Impact

LED indoor videowalls ziet u steeds meer in publieke ruimtes, winkelcentra, retail
en op andere plekken waar dynamische informatie een rol speelt.

 • Hoge Kwaliteit
 • Duurzaam
 • Ruime Ervaring
 • Aantrekkelijk Geprijsd
 • Solide Support
 • Unieke Software

Download onze brochure

LED Indoor.pdf

led indoor

Een indoor LED wall maakt een impact die geen ander kan evenaren.


LED indoor videowalls ziet u steeds meer in publieke ruimtes, winkelcentra, retail en op andere plekken waar dynamische informatie een bijdrage kan leveren aan sfeer en beleving en het biedt vele mogelijkheden. U kunt met behulp van videoschermen u klanten informeren over nieuwe producten, beschikbare voorraden, voordeelacties.. etc.

Er zijn eindeloos veel manieren om indoor gebruik te maken van LED videoschermen en wij helpen hier u graag mee.

kwaliteit

Onze LED videowalls kunnen worden geleverd als één LED (voor permanente installatie), of als modulair systeem (rental) waardoor de videowall eenvoudig op- en af te bouwen is. LED indoor videowalls zijn tegenwoordig al leverbaar met een zeer kleine pixel afstand waardoor verbazingwekkend mooie beelden kunnen worden getoond. Een LED videowall met een curve of transparant, de mogelijkheden zijn aanzienlijk. Wij denken graag met u mee om tot een innovatief en passend ontwerp te komen.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van onze videowalls worden de schermen uitsluitend gebouwd met onderdelen van gerenommeerde merken. Deze merken hebben hun waarde inmiddels ruim bewezen binnen de branche en dragen aanzienlijk bij aan de duurzaamheid van onze producten.

mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden met LED Indoor. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen hoe groot uw videowall moet worden. Daarnaast is het van belang wat de (minimale) kijkafstand wordt. Met behulp van de beoogde kijkafstand kunnen wij met u onderzoeken wat de optimale pixel pitch (de tussenafstand van de LED lampjes op het scherm) dient te worden. Met een kleinere pitch (meer pixels) kan een hogere resolutie en dus een hogere beeldkwaliteit gerealiseerd worden. Dit heeft tot gevolg dat bij een kleinere kijkafstand het beeld toch nog de gewenste kwaliteit heeft.

Andersom geldt dat wanneer de kijkafstand toeneemt er bij een zekere afstand geen verschil is te onderscheiden tussen de verschillende soorten pixel pitch. De afstand wordt dan simpelweg te groot om een eventueel hogere resolutie op te merken.

Zie Displays heeft inmiddels 15 jaar ervaring met het leveren en installeren van LED Videowalls. Wij kunnen u uitstekend van advies voorzien om het gewenste resultaat te behalen.

contact

 • Parellaan 52
  2132 WS Hoofddorp
 • 023 880 3501
 • info@ziedisplays.nl