Uw Specialist in Maatwerk

Ook wanneer bijvoorbeeld u het eindresultaat levert kunnen wij u helpen. Zie Displays heeft al ruime ervaring met
levering en montage van panelen t.b.v. maatwerk en half-assemblage.

 • Hoge Kwaliteit
 • Duurzaam
 • Ruime Ervaring
 • Aantrekkelijk Geprijsd
 • Solide Support
 • Unieke Software

led assemblage

“We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.”Albert Einstein

Digitale communicatie kent heel veel toepassingen en vormen. Door de jaren heen heeft Zie Displays producten geleverd aan klanten uit de meest uiteenlopende branches.

Het is vaak voorgekomen dat de beoogde oplossing niet kon worden gerealiseerd met een "standaard recht-toe-recht-aan" LED Videowall. Door bijvoorbeeld bijzondere wensen of eisen met betrekking tot de afmetingen of speciale wensen ten aanzien van de aansturing hebben wij inmiddels behoorlijk wat ervaring opgedaan met het bedenken van oplossingen die nog niet eerder waren gerealiseerd.

plezier en talent

Hoewel ieder maatwerk-project weer compleet anders is en je uiteraard niet echt van inhoudelijke ervaring op dit gebied kunt spreken hebben wij bij het voltooien van zulke projecten steeds ontdekt dat we er vooral veel plezier aan hebben beleefd. Het bedenken en implementeren van een zo’n oplossing, met alle uitdagingen (en soms risico’s) die eraan kleven, wetende dat het nooit eerder is gedaan geeft heel veel voldoening. 

We vinden het niet alleen leuk maar we zijn er gelukkig ook goed in en door het aantal projecten dat we inmiddels met succes hebben voltooid, is het vertrouwen in onszelf toegenomen en durven we inmiddels wel te stellen dat maatwerk onze specialiteit is. Op onze pagina “Projecten” staat onder andere een aantal maatwerkprojecten waar we best wel heel trots op zijn!

Mogelijkheden?

Het is uiteraard niet mogelijk om uiteen te zetten wat de mogelijkheden allemaal zijn als het gaat over maatwerk. Maatwerk komt voort uit een wens of behoefte waarin – met bestaande hardware, software of werkwijzes – niet voorzien kan worden. Iets nieuws waar je vooraf nog niets over kan vertellen dus. Het kan ook een financiële hindernis zijn bijvoorbeeld. Bestaande oplossingen vallen bijvoorbeeld buiten het budget voor het maatwerk en wij gaan kijken of het op een andere, betere of in een dergelijk geval een betaalbare manier toch kan worden gerealiseerd. 

lastige wensen, leuk gesprek

Mocht u dus enige twijfel hebben gehad om deze wensen aan iemand voor te leggen dan hopen wij van harte dat na het lezen van deze pagina wij de twijfel bij u hebben weggenomen en we u graag onder het genot van een kop koffie te woord staan.

contact

 • Parellaan 52
  2132 WS Hoofddorp
 • 023 880 3501
 • info@ziedisplays.nl