LCD-schermen2-315px LCD-schermen1-315px

Zie Displays levert allerlei soorten LCD/LED beeldschermen. Wij zijn onafhankelijk leverancier van de merken Philips, Samsung, NEC en LG.

Zie Displays adviseert het gebruik van professionele displays. Deze displays hebben een langere levensduur (ca. 50.000/60.000 tegenover ca. 25.000 branduren) en zijn geschikt voor 16/7 of 24/7 gebruik, dit in tegenstelling tot standaard (consumenten) displays. Bovendien kunnen veel professionele displays ook in portrait (rechtop) worden geplaatst.

Welk display u het beste kunt gebruiken, ligt aan een aantal factoren.

  • Wat wilt u laten zien?
  • Wat is de (lees)afstand tot het display?
  • Wat voor (plaatsings)ruimte heeft u beschikbaar?
  • Welke kwaliteitseisen heeft u?
  • Wat is uw budget?

De ontwikkelingen gaan door en LCD beeldschermen kunnen inmiddels beschikken over een hoge helderheid. Dit maakt dat de beeldschermen ook ingezet kunnen worden voor een buitentoepassing met invallend zonlicht. Het best is het toch altijd waar mogelijk rekening te houden met de positie van plaatsing. Naast de hoge lichtopbrengst die nodig is bij rechtstreeks invallend zonlicht speelt warmte ontwikkeling ook een grote rol. Het op een juiste temperatuur houden van de apparatuur is altijd een uitdaging en het niet rechtstreeks in de zon plaatsen draagt altijd bij aan het oplossen hiervan.

Bent u op zoek naar een groot LCD beeldscherm dan is een videowall mogelijk een goede oplossing. Kijkt u hiervoor op ons speciale gedeelte van onze website, videowalls.
Wilt u meer weten over LCD beeldschermen, neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.