Prachtige Zuilen

Met een informatiezuil van Zie Displays communiceert u uw boodschap op een stijlvolle wijze.

 • Hoge Kwaliteit
 • Duurzaam
 • Ruime Ervaring
 • Aantrekkelijk Geprijsd
 • Solide Support
 • Unieke Software

infozuil

Een infozuil die bij u past.


De belangrijkste functie van een informatiezuil is, naast de aandacht trekken, uw doelgroep van de juiste informatie voorzien. Hiervoor is het noodzakelijk gebruik te maken van specialistische software, die exact in uw wensen kan voorzien. Zie Displays heeft hiervoor het pakket Z-channel interactieve narrowcasting beschikbaar.

Met behulp van Z-channel kunt u uw digitale informatiezuil ook inrichten als multifunctioneel informatiepunt. Zo kunt u uw digitale informatiezuil bijvoorbeeld gebruiken als interactief verkooppunt waarbij bijvoorbeeld een dynamische koppelingen is gemaakt met uw actuele voorraad.

digitale bewegwijzering

Een interactieve informatiezuil kan ook worden ingezet voor digitale bewegwijzering. Digitale bewegwijzering, ook wel wayfinding genoemd, is een enorm functionele manier van communiceren. In grote gebouwen, publieke ruimtes of in de buitenomgeving waar veel mensen komen is de routing altijd dynamisch. Met Z-channel narrowcasting kunt u uw digitale bewegwijzering eenvoudig aanpassen of zelfs koppelen aan dynamische informatie die uit uw bestaande database komt.

Zo houdt u uw routes en plattegronden altijd actueel en begeleidt u de bezoekersstromen effici├źnt en persoonlijk. Voor de gebruiker is de digitale bewegwijzering zeer nuttig. Met een klik op de kaart ziet iemand waar hij zich bevindt en waar hij naartoe moet. Waneer u de content op de juiste wijze afstemt op de doelgroep kunt u naast het zorgdragen voor een effectieve wayfinding ook uw omzet verhogen door te verwijzen naar de langs de route gelegen retailers.

ontwerp

Uw zuil kan bij ons volledig op maat worden ontworpen en ontwikkeld waarbij gebruik gemaakt kan worden van verschillende materialen. De zuilen kunnen worden uitgerust met een LCD- of een LED scherm.

Uiteraard hebben wij ook zeer fraai ontworpen kant- en-klare zuilen voor zowel indoor als outdoor. Dit scheelt u uiteraard in de aanschafprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

contact

 • Parellaan 52
  2132 WS Hoofddorp
 • 023 880 3501
 • info@ziedisplays.nl