Zie Displays levert LED en LCD informatiezuilen voor zowel binnen- als buitentoepassing. Hiervoor bieden wij een aantal fraaie modellen met een kwalitatieve, professionele uitstraling én tegen een aantrekkelijke verkoopprijs.

De belangrijkste functie van een informatiezuil is, naast de aandacht trekken, uw doelgroep van de juiste informatie voorzien. Hiervoor is het noodzakelijk gebruik te maken van specialistische software, die exact in uw wensen kan voorzien. Zie Displays heeft hiervoor het pakket Z-channel interactieve narrowcasting beschikbaar. Met behulp van Z-channel kunt u uw digitale informatiezuil ook inrichten als multifunctioneel informatiepunt. Zo kunt u uw digitale informatiezuil bijvoorbeeld gebruiken als interactief verkooppunt waarbij bijvoorbeeld een dynamische koppelingen is gemaakt met uw actuele voorraad. Ook kan uw interactieve zuil worden gebruikt als wachtverzachter tot er bijvoorbeeld een verkoper beschikbaar is voor de verdere afhandeling van de verkoop.

Websites

Wanneer u uw narrowcasting inzet als webshop kunt u ook gebruik maken van uw eigen website. Uw website kan op de startpagina bijvoorbeeld onder de button “Verkoop” worden vermeld, waarna wanneer hier op “geklikt” wordt verschijnt uw website of het relevante deel daarvan om het (informatieve) verkoopproces in gang te zetten.

Informatiezuil_Cola_small_Black_Vertical

Livestreams

Met een livestream kunt bijvoorbeeld over aanbiedingen of facebook berichten. Dit verhoogt de “actuele levendigheid” van uw presentatie.

Enquetesoftware

Wat is het fijn voor een klant wanneer deze echt gehoord wordt. Dit draagt bij aan een waardevolle relatie met uw klant. Middels enquetesoftware kunt u op de digitale informatiezuil bijvoorbeeld een formulier laten invullen of op een interactieve wijze een aantal vragen stellen. Enquette toepassingen kunnen eenvoudig met de software Z-channel worden gerealiseerd. Op deze wijze weet u nog beter wat uw doelgroep beweegt, of, en op welke wijze uw producten en diensten worden gewaardeerd en kunt u uw marketing tools hierop aanpassen. Een andere functionele toepassing is het registreren van bezoekers op uw evenement of beurs, u krijgt hiermee het profiel ban uw bezoekers duidelijk in beeld.

Digitale bewegwijzering

Een interactieve informatiezuil kan ook worden ingezet voor digitale bewegwijzering. Digitale bewegwijzering, ook wel wayfinding genoemd, is een enorm functionele manier van communiceren. In grote gebouwen, publieke ruimtes of in de buitenomgeving waar veel mensen komen is de routing altijd dynamisch. Met Z-channel narrowcasting kunt u uw digitale bewegwijzering eenvoudig aanpassen of zelfs koppelen aan dynamische informatie die uit uw bestaande database komt.
Zo houdt u uw routes en plattegronden altijd actueel en begeleidt u de bezoekersstromen efficiënt en persoonlijk. Voor de gebruiker is de digitale bewegwijzering zeer nuttig. Met een klik op de kaart ziet iemand waar hij zich bevindt en waar hij naartoe moet. Waneer u de content op de juiste wijze afstemt op de doelgroep kunt u naast het zorgdragen voor een effectieve wayfinding ook uw omzet verhogen door te verwijzen naar de langs de route gelegen retailers.Digitale bewegwijzering kan bijvoorbeeld worden ingezet bij:

  • Gemeenten
  • Winkelcentra
  • Ziekenhuizen
  • Evenementen
Thales

Z-kiosk: veilig navigeren op uw informatiezuil

In combinatie met Z-channel kunt u gebruik maken van de module Z-kiosk.
Z-kiosk is een eenvoudig gezegd een kioskbrowser die er voor zorgt dat de gebruiker van de informatiezuil in een stabiele en veilige omgeving terechtkomt. U kunt zelf instellen welke websites en applicaties aan uw doelgroep wilt laten zien.

Veilige omgeving

Z-kiosk is ook direct een beveiligingssysteem. Zo kan een gebruiker bijvoorbeeld niet rechtstreeks in het OS (Windows) komen. Dit is nu afgeschermd met een speciale toetsencombinatie en wachtwoord. Ook is het niet mogelijk om te downloaden, mailen of printen wanneer dit expliciet in Z-kiosk is uitgeschakeld. Zo ontstaat een veilige omgeving en kan zonder problemen op een netwerk worden aangesloten.

Uiterlijk van de schermen

In combinatie met Z-channel kunt u zelf instellen hoe de schermen er voor de gebruiker uitzien. Ook kunt u werken met een startpagina die is voorzien van knoppen naar de verschillende websites en applicaties.

Beheer

Na elke sessie keert Z-kiosk automatisch terug naar de startpagina, sluit alle schermen en applicaties. De screensaver treedt automatisch in werking op het moment dat de informatiezuil niet gebruikt wordt. Uiteraard bepaalt u zelf wat de screensaver weergeeft en na hoeveel tijd deze wordt getoond.

touchzuil-thin2 (1)