• Saxion

  Saxion-Enschede-61 (1)

  Saxion is een Nederlandse school voor hoger beroepsonderwijs met vestigingen in Enschede, Deventer en Apeldoorn. Saxion is het resultaat van een fusie van de Hogeschool Enschede en de Rijkshogeschool IJselland in het begin van 1998. De fusie kwam tot stand in een periode waarin veel onderwijsinstellingen tot fusie besloten.

  Zie Displays heeft voor de vestiging Enschede twee prachtige LED schermen verzorgd aan de voorzijde van het gebouw. De schermen (elk ruim 4,5 meter bij 2,5 meter) stellen Saxion uiteraard in staat allerlei waardevolle informatie te communiceren en dragen ruimschoots bij aan het innoverende karakter van de school.

 • Amsterdam Marketing

  Amsterdam-Marketing-1 (1)

  Stichting Amsterdam Marketing is de citymarketing organisatie van Metropool Amsterdam, actief op het gebied van promotie, informatie, onderzoek en dienstverlening. De ambitie is om deze regio op de kaart te zetten als één van de vijf meest aantrekkelijke metropolen van Europa voor bewoners, bezoekers en bedrijven.

  Zie Displays heeft voor Amsterdam Marketing de vestiging in het centraal station voorzien van een prachtige videowall van negen gekoppelde 55″ LCD schermen, losse 42″ LCD schermen en een interactief LCD scherm geplaatst. Daarnaast heeft Zie Displays de slimme software ontwikkeld die Amsterdam Marketing in staat stelt centraal en gekoppeld aan de website alle (interactieve) content voor de schermen te verzorgen.

 • Station Zwolle

  Station Zwolle

  Portal is het kunstwerk van Ram Katzir, Chaja Hertog en Nir Nadler voor de looproute van het station naar de binnenstad van Zwolle. Dit plan is gekozen uit meer dan 100 ideeën die binnenkwamen op een prijsvraag van de Commissie voor Beeldende Kunst in Zwolle.
  Zie Displays heeft samen met haar partner Pro Systems International een waanzinnig mooie P2.5 LED videowall geplaatst van ruim vijf meter breed met een adembenemende beeldkwaliteit. Door de zeer hoge resolutie worden reizigers ondergedompeld in een levensgrote video, die volledig gefilmd is in het station zelf. Bezoekers ervaren de video als een panoramische spiegel, die figuren uit het Zwolse verleden, heden en denkbeeldige toekomst toont.

  Samen met haar partner heeft Zie Displays de LED videowall, de verrijdbare constructie, de audio en de aansturing verzorgd.

 • Rotterdam Airport

  Rotterdam-The-Hague-Airport (1)

  Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport en bij de aanleg in 1956 Vliegveld Zestienhoven genoemd, is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland, gemeten naar het aantal reizigers. Het vliegveld ligt in de Zestienhovensepolder, net ten noorden van Rotterdam. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Group, met als aandeelhouders de Staat der Nederlanden, en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. In 2010 passeerden ruim 1 miljoen passagiers de luchthaven, een stijging ten opzichte van het jaar ervoor.

  Zie Displays heeft samen met één van haar AV Partners een LED scherm geplaatst boven de ingang van het gebouw van ruim vijf meter breed en anderhalve meter hoog. Op het schermen worden onder andere aankomst- en vertrektijden

 • Helmond Sport

  Helmond-Sport1

  Helmond Sport is een Nederlandse voetbalclub uit Helmond. In 1967 begon de club in de tweede divisie. In het eerste seizoen promoveerde Helmond Sport naar de 1e divisie door winst in de uitwedstrijd tegen Vlaardingen. Op dat niveau verbleef de ploeg tot 1982, toen het kampioenschap behaald werd. In de eredivisie speelde Helmond Sport twee jaar.

  Zie Displays heeft voor Helmond sport een prachtig LED scherm van ruim zes bij vier meter geplaatst achter één van de doelen op het veld. Daarnaast heeft Zie Displays Helmond Sport voorzien van een software oplossing waarbij de medewerkers van Helmond realtime informatie van de wedstrijd zoals natuurlijk doelpunten, wissels, kaarten maar ook advertenties kunnen tonen. De software is volledig webbased en kan dus bediend worden vanuit elke browser.

 • LCD Videowall O’Chelle

  ochelle

  In Eindhoven wordt door de van der Doelen groep een nieuwe parfumerie neergezet. Deze wordt met de naam O’Chelle geopend en moet het chique gevoel van de klassieke parfumerie een nieuwe dimensie geven. Zie Displays heeft hiervoor zes 46 inch LCD schermen aan elkaar gekoppeld waardoor een groot beeld ontstaat. Door de minimale omranding van 1 cm is er geen sprake van een vervelende “tussenrand”.

  Met speciale software kunnen op het scherm DVD’s alsmede eigen presentaties worden getoond.

 • Nike

  Nike_thumb

  Voorafgaand aan het WK 2010 wilde de directie van Nike Nederland graag op dynamische wijze sportinformatie tonen. Het was belangrijk dat het informatiescherm goed zou integreren met de bestaande ruimte.

  Zie Displays heeft hiervoor een LED display gemaakt dat recht doet een de stijlvolle inrichting van het hoofdkantoor van Nike. Middels een draadloze internetverbinding worden RSS feeds getoond van door Nike geselecteerde sportuitslagen.

 • Meerlijnig LED Display Ahoy Rotterdam

  Ahoy_thumb

  Ahoy Rotterdam. Al 40 jaar een begrip in Nederland!
  Ahoy Rotterdam is een multifunctionele accommodatie met een rijke geschiedenis aan prachtige en inspirerende evenementen en beurzen. geschiedenis aan prachtige en inspirerende evenementen en beurzen. Aan Ahoy Rotterdam hebben wij twee grafische displays voor buitentoepassing geleverd om de bezoekers en bussen de juiste parkeerplekken te wijzen en zo dus de verkeersstroom naar en van Ahoy in goede banen te leiden. De aanwijzingen kunnen zowel met teksten als met tekens (pijlen) draadloos worden weergegeven vanuit het facilitair centrum in Ahoy. Deze elektronische verkeersregelaars zijn langs de belangrijkste toegangswegen geplaatst.

 • Zie Displays op RTLZ

  RTL-Z1

  Zie Displays neemt deel aan de uitzending van Ondernemerszaken (RTLZ) over digital signage. De locatie is Euronext Amsterdam waar Zie Displays alle beeldschermen en software heeft voorzien.

 • Tip de Bruin

  Tip de Bruin

  Al sinds 1953 is Tip de Bruin een begrip in Nederland. Terwijl de kwaliteit van de mode uitsluitend tot het allerhoogste behoort, is het aanbod bijzonder gevarieerd.

  Tip de Bruin wil zich niet alleen als trendsetter op modegebied profileren maar houdt zich eveneens goed op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van communicatie. Mode gaat gepaard met glitter & glamour en een modeshow komt goed tot zijn recht op een groot digitaal scherm.

  Middels een high-end LED videowall, esthetisch weggewerkt in de bestaande wand, krijgt het interieur een extra dimensie. De LED videowall heeft een grote attentiewaarde en oefent eveneens een aantrekkingskracht uit op het passerend publiek.

 • Cinema Gouda

  Cinema Gouda 1-1

  Cinema Gouda is de gloednieuwe bioscoop voor Gouda en omstreken in het prachtige opvallende witte gebouw met de ronde ramen. Sinds 16 oktober zijn de 6 zalen met in totaal 786 luxe stoelen en 38 superdeluxe VIP stoelen (in zaal 1) geopend en kan men genieten van haarscherpe beelden en prachtig geluid via Dolby Atmos.

  Vanuit Cinema Gouda was de wens om via displays makkelijk en snel informatie weer te geven aan de bezoekers. Zo worden boven de buffetten de prijzen weergegeven en geven de displays op de verschillende etages informatie over nieuwe films, door middel van trailers. Ook hangen er bij de kassa drie displays, waarop de films vertoond worden, die momenteel vertoond worden in de zes zalen.

  Zie Displays heeft hiervoor negen professionele 46” Philips displays geleverd en geïnstalleerd. De informatie kan Cinema Gouda zelf heel makkelijk en snel aanpassen, door middel van ons eigen Digital Signage software, Z-channel. Zo kan Cinema Gouda heel makkelijk een middag- en avondprogrammering inplannen en snel inspelen op bijvoorbeeld aanbiedingen bij de buffetten.

 • Stadshart Amstelveen

  Winkelcentrum Amstelveen

  Het Stadshart Amstelveen is één van Nederlands meest innovatieve winkelcentra. Verschillende soorten (internationale) winkelformules trekken consumenten aan van divers pluimage.

  Aan de gevel van de ingang met het grootste aantal passanten was het Stadshart op zoek naar een dynamische, innovatieve en duurzame oplossing.
  Geheel in overeenstemming met de grandeur van het winkelcentrum is gekozen voor een High End LED Videowall met SMD technologie. Zowel van dichtbij als veraf geeft het LED scherm een subliem egaal beeld met diepe en natuurlijke kleuren.
  Alle elementen in de Videowall zijn van de allerhoogste kwaliteit, waardoor ook het stroomverbruik op energiezuinige wijze geschiedt.

  De LED Videowall wordt bediend met door Zie Displays zelf ontwikkelde software: Z-channel, een zeer gebruiksvriendelijk, webbased software pakket voorzien van alle benodigde opties en features.

 • Football Temple Amsterdam

  Football Temple 2

  Football Temple is een nieuw winkelconcept, volledig gericht op voetbal. De locatie in Amsterdam is gevestigd in een monumentaal pand aan de Raadhuisstraat.
   
  Om bijdrage aan de winkelbeleving te creëren, maar ook om de aandacht van passanten te trekken, ging de wens van de Football Temple uit naar een oplossing die echt de aandacht zou trekken. Ook was het een wens om live beelden zoals voetbalwedstrijden te kunnen vertonen.
   
  Er is gekozen voor een LED videowall van 350×200 cm middels een SMD technologie.
  De videowall voldoet hiermee aan de eisen en verwachtingen, de passanten van buiten zien aantrekkelijke beelden wat een positieve invloed heeft op het aantal bezoekers in de winkel.
  Omdat het LED Videoscreen heel plat tegen een vaste wand moest worden gemonteerd, is er door Zie Displays een oplossing bedacht met magneten. Eventueel onderhoud kan hierdoor eenvoudig worden uitgevoerd door (delen van) het scherm los te klikken.

 • Jaarbeurs Utrecht

  Jaarbeurs 1

  De Jaarbeurs Utrecht is hét dorpsplein van Nederland waar altijd wat te beleven is. Een agenda boordevol beurzen en evenementen, voor ieder wat wils.

  Boven de hoofd toegangsweg tegenover het Beatrix theater prijkt sinds jaar en dag een vijftig meter brede luifel. De Jaarbeurs Utrecht heeft ons verzocht een LED screen over de gehele breedte van de luifel te plaatsen.

  Met vijftig meter breed en één meter hoog heeft de Jaarbeurs Utrecht zich een fantastisch middel verschaft haar uitingen digitaal aan de bezoekers te tonen.

  Bovendien is met behulp van in eigen huis door Zie Displays ontwikkelde software webbased aansturing mogelijk. De software is daarnaast geïntegreerd in het CMS van de medewerkers.

 • Lucent Danstheater

  Lucent danstheater C

  Het Lucent Danstheater is de thuisbases van het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater.

  Het idee ontstond om op de bijzondere vliesgevel van het gebouw een digitaal LED videoscreen te plaatsen. Het Lucent Danstheater en de gemeente Den Haag hebben tijdens een gezamenlijke aanbesteding gekozen voor Zie Displays als leverancier. Zie Displays heeft maar liefst twee State of Art LED videoscreens tegen de vliesgevel van het theater geplaatst.

  De getoonde content bestaat uit de presentaties die middels het reeds bestaande narrowcasting systeem van Lucent danstheater kunnen worden getoond.

  Zie Displays is bijzonder trots dit project te hebben mogen realiseren.

 • Visit Point

  Gemeente Sluis

  VisitPoint B.V. is een bedrijf dat state of the art promotie- en informatiesystemen aanbiedt. Dit kan in de vorm van touchscreen schermen of LED-schermen, die op elke denkbare locatie geplaatst kunnen worden.

  In samenwerking met VisitPoint heeft Zie Displays voor de gemeente Sluis twee LED videoscreens gerealiseerd. De LED screens zijn langs de toegangswegen geplaatst. Hiermee kan de gemeente Sluis haar activiteiten middels een innovatieve draadloze oplossing vanuit het gemeentehuis aan de voorbijgangers tonen.

 • Kaj Munk College

  Kaj-Munk-2

  In de Hoofddorpse wijk Pax staat het Kaj Munk college. De school leidt op voor de diploma’s mavo, havo en vwo.

  Mede door strategische locatie heeft het Kaj Munk besloten tot het plaatsen van een LED videoscreen op haar gevel. Met deze beslissing plaatst het Kaj Munk college zich in de kijker in de gemeente Haarlemmermeer. Op innovatieve wijze communiceert het Kaj Munk nu met passanten en toekomstige studenten!

 • Fare Thee Well

  Fare Thee Well Oerol Terschelling

  Dries Verhoeven maakt bijzonder ervaringstheater waar het publiek vaak een rol in speelt.
  Voor de voorstelling Fare Thee Well werd de hulp ingeroepen van Zie Display.
  Het was de bedoeling dat de bezoeker via een periscoop poëtische, actuele teksten van een display af zou lezen dat ca 2 kilometer verder opgesteld staat. Doordat de periscoop het beeld omdraait en de bezoeker ondertussen naar klassieke muziek luistert ontstaat een bijzondere ervaring.

  Zie Displays heeft hiervoor, naast het LED screen van 8×1 meter, speciale software op maat ontwikkeld waardoor de teksten exact synchroon lopen met de muziek. Het LED screen heeft inmiddels voorstellingen bezocht en verzorgd in Rio de Janeiro, Marseille, Gent, Terschelling en Utrecht.

 • OCW DUO

  OCW DUO LCD presentatie met volgnummers

  DUO is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen en organiseert examens. Zo maakt DUO goed onderwijs mogelijk.

  Zie Displays heeft voor 8 servicekantoren van OCW DUO een klantverwijssysteem verzorgd. De bezoekers melden zich aan bij de receptie van het servicekantoor waarna de receptionist de bezoeker invoert in het systeem. Middels een presentatie op de LCD schermen worden de bezoekers vervolgens opgeroepen aan de servicebalie.

 • NYSE Euronext

  NYSE beursplein 5

  In hartje Amsterdam is de oudste financiële handelsbeurs ter wereld gevestigd, de Amsterdamse effectenbeurs. De NYSE Euronext was op zoek naar een aantal videoscreens waarmee op opvallende wijze de koersinformatie kon worden getoond.

  Na een proces van nauw en veelvuldig overleg tussen de NYSE Euronext en Zie Displays is een aantal LED videodisplays ontworpen overeenkomstig aan de wensen van de NYSE. Op diverse videodisplays op de beursvloer en een display bij de entree aan de gevel wordt nu de real time koersinformatie getoond. Hiervoor is door Zie Displays software ontwikkeld die naadloos aansluit op de reeds beschikbare systemen van de NYSE.

 • Grand Café Haagsche Bluf

  Zie Displays LED Video

  Grand Café Haagsche Bluf is prachtig gelegen in winkelgebied “De Haagsche Bluf” in hartje centrum van Den Haag.

  Het Grand Café heeft de beschikking over een zeer ruim terras, waardoor het idee is ontstaan de bezoekers de mogelijkheid te bieden op een groot scherm televisie te kijken.
  Zie Displays heeft hiervoor een LED videoscreen voorgesteld van 320×200 cm, met een Pitch van 10mm. Bezoekers kunnen nu vol plezier gebruik maken van filmavonden en van bijvoorbeeld het kijken naar spannende sportwedstrijden.

 • Scotch & Soda 2

  Scotch & Soda

  Na het succes van de eerste beurs “Bread and Butter” in Berlijn heeft het fashion merk Scotch & Soda wederom gekozen voor Zie Displays en voor het gebruik van een groot LED videoscreen tijdens deze beurs.

  Ditmaal heeft Zie Displays de levering en opbouw van een LED videoscreen verzorgd met de afmeting van 8×4 meter. Opnieuw was Scotch & Soda met dit LED videoscreen de grote blikvanger van de beurs!

 • Stichting Taxi Controle Schiphol

  Schiphol LCD 55 inch 2

  Stichting Taxi Controle (STC) is in juli 2002 door Schiphol Nederland BV opgericht.
  STC is een onafhankelijke organisatie die ten doel heeft het straattaxi proces op de luchthaven Schiphol te controleren op o.a. het nakomen van de gemaakte afspraken, kwaliteit van de dienstverlening en het coördineren van het logistieke proces.

  Zie Displays heeft voor STC een outdoor LCD configuratie verzorgd. De configuratie bestaat uit een 55 inch LCD scherm waarbij Zie Displays een unieke behuizing heeft aangebracht zodat het scherm onder alle weersinvloeden blijft functioneren. In de behuizing wordt de temperatuur optimaal gehouden en door middel van een slimme luchtregulatie kan het scherm tijdens alle seizoenen blijven functioneren.

  Voor de weergave van de content heeft STC gekozen voor Zie Channel, de nieuwe digital signage oplossing van Zie Displays. De player is in de behuizing ingebouwd en stelt STC in staat om alle relevante taxi-informatie met een muisklik bij te werken.

 • Fagron

  Fagron 3

  Langs de drukbezochte A20 ligt het nog nieuwe, schitterende bedrijfspand van Fagron. Fagron is de wereldwijd marktleider van magistrale bereidingen (grondstoffen verwerkt tot geneesmiddel) voor apotheken.

  Om het nieuwe bedrijfspand een extra en innoverende uitstraling te geven is besloten tot het integreren van een prachtig LED videoscreen in de glazen gevel.

  Met de passie die dit project verdiend heeft Zie Displays een hoge kwaliteit Videoscreen naadloos in het gebouw ingebouwd. Menig passant van Fagron heeft inmiddels zijn of haar bewondering uitgesproken voor dit verfijnde resultaat.

 • Bud Holland

  Bud Holland 2

  In het zonnige zuiden bevindt zich het hoofdkantoor van Bud Holland te Maasdijk. Bud Holland is de internationale markt leidende importeur van exotische groenten en fruit.
  Bud Holland was op zoek naar een goede oplossing om haar producten op opvallende en bijzondere wijze te tonen. Zie Displays heeft hiervoor een LED videoscherm van 5×3 meter geleverd. Het aantal kleuren, de diepte hiervan en het contrast van het gekozen LED scherm geven op de juiste wijze uitdrukking aan exotische producten van Bud Holland. Passanten van het scherm zullen ongetwijfeld aangestoken worden door al dat lekkers!

 • Mediq apotheken

  volgnummersysteem-Mediq

  Mediq Apotheken is een organisatie met ca 230 apotheken in Nederland. Zie Displays heeft voor Mediq een pilot verzorgd waarbij tot nu toe 23 apotheken zijn voorzien van ons volgnummersysteem Q-Pro. Het volgnummersysteem stelt de cliënten in staat hun keuze te maken en met het ticket in de hand en een gerust gevoel rond te kijken in de apotheek. De intelligente software zorgt voor een verdeling van de taken naar de beschikbare balies en medewerkers waarbij rekening wordt gehouden met de ingestelde prioriteiten en wachttijden. Wanneer de cliënt aan de beurt is wordt men hierop geattendeerd middels een melding op de narrowcastingschermen en een geluidssignaal.

  Op het hoofdkantoor van Mediq kunnen de bezoekersgegevens (wachttijden, gekozen taken, uitvoertijden, etc.) worden ingezien van alle aangesloten apotheken. De apotheken kunnen worden ondergebracht in regio’s waarbij bezoekers- en transactiegegevens worden verzameld en waarmee waardevolle rapporten kunnen worden gegenereerd.

  Zie Displays is bijzonder trots een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de klantenservice, die Mediq hoog in het vaandel heeft staan.

 • Scotch & Soda

  scotch en soda

  Op het voormalig vliegveld Tempelhof, een unieke locatie midden in Berlijn, vond ook dit jaar weer de beurs “Bread and Butter” plaats. Dit is de grootste fashion trade show van Europa voor o.a. denim maar ook andere vrije tijdskleding.

  Een van de prominente aanwezigen op “Bread and Butter” was opnieuw het Nederlandse modemerk “Scotch en Soda”. Deze keer was de smaakvolle en groots opgezette beursstand voorzien van een spectaculaire, dubbelzijdige LED Videowall. Als trotse leverancier en installateur van deze Videowall heeft Zie Displays veel plezier beleefd aan deze enerverende week in Berlijn.

 • Meerlive

  meerlive

  Meerlive is vierdaagse, gratis toegankelijke muziekevenement van de Haarlemmermeer. Ook dit jaar was de line-up opnieuw op een spectaculaire manier verzorgd. Optredens van onder andere Kane, Ben Saunders en Wild Romance zorgden voor een fantastische sfeer in het Hoofddorpse centrum.

  Zie Displays heeft met de plaatsing van een groot LED Videoscherm bijgedragen aan deze tot in de puntjes verzorgde organisatie.

  Meer weten over meerlive? Bezoek de website.

 • LED Videowall Zuidplein Rotterdam

  zuidplein

  Voor een compleet en gezellig dagje uit is Winkelcentrum Zuidplein de place-to-be. Naast 155 winkels met grote diversiteit in topmerken en horecagelegenheden shop je bovendien bij slecht weer warm en droog.

  Zie Displays heeft een LED Videowall van maar liefst 66 vierkante meter geplaatst op de gevel van het winkelcentrum. Op het scherm zijn diverse reklame uitingen te bewonderen van lokale – en landelijke adverteerders.

  Wij zijn bijzonder trots het grootste scherm van Nederland in de binnenstad te hebben verzorgd!

 • Volgnummersysteem Stadswonen

  Stadswonen_thumb

  Stadswonen is een woningcorporatie voor mensen die bewust kiezen voor de (binnen)stad. Zij beheren 7.000 woningen en meer dan 32.000 m2 bedrijfsruimte in het hart van Rotterdam.

  Stadswonen is sinds kort voorzien van ons volgnummersysteem Q-Pro. Buiten de reguliere voordelen van een volgnummersysteem heeft Stadswonen gekozen voor een integratie met hun callcentersysteem.

  De unieke combinatie van de twee systemen zorgt ervoor dat er onbezorgd in de backoffice gewerkt kan worden door de met de aanvragen belaste medewerkers. Wanneer er zich fysiek een klant aandient in het pand, krijgt de medewerker een melding in de callcentersoftware dat er een klant wacht. Op deze wijze wordt er uitermate efficiënt omgesprongen met de balans tussen personeelsbezetting en klantvriendelijkheid. Zie Displays is dan ook bijzonder trots hieraan te hebben bijgedragen.