projecten

 • Saxion

  Saxion-Enschede-61 (1)

  Saxion is een Nederlandse school voor hoger beroepsonderwijs met vestigingen in Enschede, Deventer en Apeldoorn. Zie Displays heeft voor de vestiging Enschede twee prachtige LED schermen verzorgd aan de voorzijde van het gebouw.

  Read More
 • Amsterdam Marketing

  Amsterdam-Marketing-1 (1)

  Amsterdam Marketing is de citymarketing organisatie van Metropool Amsterdam, actief op het gebied van promotie, informatie, onderzoek en dienstverlening. Zie Displays heeft voor Amsterdam Marketing de vestiging in het centraal station voorzien van een videowall van negen 55″ LCD schermen, losse 42″ LCD schermen en een interactief LCD scherm.

  Read More
 • Station Zwolle

  Station Zwolle

  Portal is het kunstwerk van Ram Katzir, Chaja Hertog en Nir Nadler voor de looproute van het station naar de binnenstad van Zwolle. Dit plan is gekozen uit meer dan 100 ideeën die binnenkwamen op een prijsvraag van de Commissie voor Beeldende Kunst in Zwolle.

  Read More
 • Rotterdam Airport

  Rotterdam-The-Hague-Airport (1)

  Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport en bij de aanleg in 1956 Vliegveld Zestienhoven genoemd, is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland, gemeten naar het aantal reizigers. Zie Displays heeft samen met één van haar AV Partners een LED scherm geplaatst boven de ingang van het gebouw van ruim vijf meter breed en anderhalve meter hoog.

  Read More
 • Helmond Sport

  Helmond-Sport1

  Zie Displays heeft voor Helmond sport een prachtig LED scherm van ruim zes bij vier meter geplaatst achter één van de doelen op het veld. Daarnaast heeft Zie Displays Helmond Sport voorzien van een software oplossing waarbij de medewerkers van Helmond realtime

  Read More
 • Jaarbeurs Utrecht

  Jaarbeurs 1

  De Jaarbeurs Utrecht is hét dorpsplein van Nederland waar altijd wat te beleven is. Een agenda boordevol beurzen en evenementen, voor ieder wat wils.

  Read More
 • Lucent Danstheater

  Lucent danstheater C

  Het Lucent Danstheater is de thuisbases van het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater.

  Read More
 • Visit Point

  Gemeente Sluis

  VisitPoint B.V. is een bedrijf dat state of the art promotie- en informatiesystemen aanbiedt. Dit kan in de vorm van touchscreen schermen of LED-schermen, die op elke denkbare locatie geplaatst kunnen worden.

  Read More
 • Kaj Munk College

  Kaj-Munk-2

  In de Hoofddorpse wijk Pax staat het Kaj Munk college. De school leidt op voor de diploma’s mavo, havo en vwo.

  Read More
 • Fare Thee Well

  Fare Thee Well Oerol Terschelling

  Dries Verhoeven maakt bijzonder ervaringstheater waar het publiek vaak een rol in speelt.

  Read More
 • OCW DUO

  OCW DUO LCD presentatie met volgnummers

  DUO is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen en organiseert examens. Zo maakt DUO goed onderwijs mogelijk.

  Read More
 • NYSE Euronext

  NYSE beursplein 5

  In hartje Amsterdam is de oudste financiële handelsbeurs ter wereld gevestigd, de Amsterdamse effectenbeurs. De NYSE Euronext was op zoek naar een aantal videoscreens waarmee op opvallende wijze de koersinformatie kon worden getoond.

  Read More
 • Grand Café Haagsche Bluf

  Zie Displays LED Video

  Grand Café Haagsche Bluf is prachtig gelegen in winkelgebied “De Haagsche Bluf” in hartje centrum van Den Haag.

  Read More
 • Scotch & Soda 2

  Scotch & Soda

  Na het succes van de eerste beurs “Bread and Butter” in Berlijn heeft het fashion merk Scotch & Soda wederom gekozen voor Zie Displays en voor het gebruik van een groot LED videoscreen tijdens deze beurs.

  Read More
 • Stichting Taxi Controle Schiphol

  Schiphol LCD 55 inch 2

  STC is een onafhankelijke organisatie die ten doel heeft het straattaxi proces op de luchthaven Schiphol te controleren op o.a. het nakomen van de gemaakte afspraken, kwaliteit van de dienstverlening en het coördineren van het logistieke proces.

  Read More
 • Fagron

  Fagron 3

  Langs de drukbezochte A20 ligt het nog nieuwe, schitterende bedrijfspand van Fagron. Fagron is de wereldwijd marktleider van magistrale bereidingen (grondstoffen verwerkt tot geneesmiddel) voor apotheken.

  Read More
 • Bud Holland

  Bud Holland 2

  In het zonnige zuiden bevindt zich het hoofdkantoor van Bud Holland te Maasdijk. Bud Holland is de internationale markt leidende importeur van exotische groenten en fruit.

  Read More
 • Mediq apotheken

  volgnummersysteem-Mediq

  Mediq Apotheken is een organisatie met ca 230 apotheken in Nederland. Zie Displays heeft voor Mediq een pilot verzorgd waarbij tot nu toe 23 apotheken zijn voorzien van ons volgnummersysteem Q-Pro.

  Read More
 • Scotch & Soda

  scotch en soda

  Op het voormalig vliegveld Tempelhof, een unieke locatie midden in Berlijn, vond ook dit jaar weer de beurs “Bread and Butter” plaats. Dit is de grootste fashion trade show van Europa voor o.a. denim maar ook andere vrije tijdskleding.

  Read More
 • Meerlive

  meerlive

  Meerlive is vierdaagse, gratis toegankelijke muziekevenement van de Haarlemmermeer. Ook dit jaar was de line-up opnieuw op een spectaculaire manier verzorgd. Optredens van onder andere Kane, Ben Saunders en Wild Romance zorgden voor een fantastische sfeer in het Hoofddorpse centrum.

  Read More
 • LED Videowall Zuidplein Rotterdam

  zuidplein

  Voor een compleet en gezellig dagje uit is Winkelcentrum Zuidplein de place-to-be. Naast 155 winkels met grote diversiteit in topmerken en horecagelegenheden shop je bovendien bij slecht weer warm en droog.

  Read More
 • Volgnummersysteem Stadswonen

  Stadswonen_thumb

  Stadswonen is een woningcorporatie voor mensen die bewust kiezen voor de (binnen)stad. Zij beheren 7.000 woningen en meer dan 32.000 m2 bedrijfsruimte in het hart van Rotterdam.

  Read More
 • Meerlijnig LED Display Ahoy Rotterdam

  Ahoy_thumb

  Ahoy Rotterdam is een multifunctionele accommodatie met een rijke geschiedenis aan prachtige en inspirerende evenementen en beurzen. geschiedenis aan prachtige en inspirerende evenementen en beurzen.

  Read More
 • Nike

  Nike_thumb

  Voorafgaand aan het WK 2010 wilde de directie van Nike Nederland graag op dynamische wijze sportinformatie tonen. Het was belangrijk dat het informatiescherm goed zou integreren met de bestaande ruimte.

  Read More
 • LCD Videowall O’Chelle

  ochelle

  In Eindhoven wordt door de van der Doelen groep een nieuwe parfumerie neergezet. Deze wordt met de naam O’Chelle geopend en moet het chique gevoel van de klassieke parfumerie een nieuwe dimensie geven.

  Read More
Informeren naar onze oplossingen? Bel me terug! Offerte aanvragen