digitale bewegwijzering digitale bewegwijzering

 

Digitale bewegwijzering is handig voor u en de gebruiker. U kunt de digitale bewegwijzering aanpassen op het moment dat het u uitkomt of gewenst is. De gebruiksvriendelijke software maakt van het aanbrengen van wijzigingen kinderspel. Ook voor de gebruiker van de digitale bewegwijzering is de opvallende bewegwijzering zeer nuttig. Met een klik op de kaart ziet iemand waar hij zich bevindt en waar hij naartoe moet.

Voordelen

Meer weten over de voordelen van digitale bewegwijzering? Bekijk op uw gemak de voordelen op deze website. U treft nog veel meer digitale communicatie-oplossingen aan voor uw bedrijf. Een virtueel voorproefje van alle producten treft u online aan, maar waarom neemt u niet direct contact op? Wij horen graag waarmee we u van dienst mogen zijn!

Lees hier meer over op onze speciale website voor digital signage: www.dutchdigitalsignage.com. Hier vindt u uitleg, leaflets, video tutorials en meer.

Meer duidelijkheid met digitale bewegwijzering

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: u staat in een winkelcentrum waar u nog niet eerder bent geweest en bent op zoek naar een bepaalde winkel. Er hangt wel een plattegrond in het winkelcentrum, maar erg duidelijk is deze niet. Zou het dan niet handig zijn om een bewegwijzering te hebben waar u wel meteen kunt zien waar u bent en, vooral ook, hoe u op uw plaats van bestemming aankomt? Onze speciale digitale bewegwijzering is een plattegrond die werkt als een touchscreen. Een klant klikt aan waar ze naartoe willen en krijgen dan gelijk te zien hoe ze daar moeten komen.

De toekomst van wegbewijzering

Er zijn legio voordelen op te noemen van onze digitale bewegwijzering. Het feit dat deze gebruiksvriendelijk is, is dan nog maar het begin. Dankzij de software die we bij onze digitale borden leveren is het heel eenvoudig om hier een aanpassing op te maken. Stel dat u voor een winkelcentrum werkt waar een van onze borden staat. Als hier dan een winkel verdwijnt en vervangen wordt door een andere winkel, dan geeft u heel eenvoudig deze verandering door. Probeer dat maar eens met een traditionele bewegwijzering zonder deze mogelijkheden, dan moet er gelijk een heel nieuw bord worden geproduceerd.

Gebruiksvriendelijkheid voor uw klanten

Onze manier van bewegwijzering is zeer klantvriendelijk. Het is ook een manier die vriendelijk is voor u als gebruiker. Wilt u hier dan ook meer informatie over hebben? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze experts. Ze vertellen u graag alles over ons innoverende systeem en hoe we dit ook bij u kunnen implementeren. Uw klanten zullen deze manier van informeren in ieder geval zeer op prijs stellen, zoals ook is gebleken bij de andere bedrijven die dit systeem al in gebruik hebben genomen.