Digitaal Presentiebord / Digitaal Aanwezigheidsbord

Presentieborden of aanwezigheidsborden zijn al lang een vertrouwde aanblik bij de entree van vele gebouwen. Een presentiebord verzorgt in een oogopslag een overzicht van de aanwezige personen en wordt eveneens aanbevolen door de brandweer. Zie Displays biedt u met veel genoegen de digitale primeur van dit informatiebord aan!

Met de door Zie Displays ontwikkelde software kunt u met een simpele druk op het touch screen uw aan- of afwezigheid bepalen. De opmaak van het digitale presentiebord / digitaal aanwezigheidsbord is geheel in uw huisstijl te verzorgen en heeft een professionele uitstraling. Ook biedt het digitaal presentiebord / digitaal aanwezigheidsbord u de mogelijkheid via de PC op elk gewenst moment een actueel overzicht te genereren van de aanwezige personen.

Voordelen digitaal presentiebord

  • Persoonswijzigingen eenvoudig en kosteloos uit te voeren
  • Opmaak presentiebord in eigen huisstijl
  • Overzichten op de PC van aanwezige personen (ook op afstand)
  • Professionele en innovatieve uitstraling
  • Automatiserings mogelijkheden

Klok registratie

Een mogelijke uitbreiding op het digitaal presentiebord is de opgeslagen gegevens middels een klok registratiesysteem te verwerken.

Gezichtsherkenning

Met de uitbreidings module van gezichtsherkenning kunt u het aan- en afmelden van de aanwezigheid automatiseren. Zo weet u zeker dat iedereen die zich in of weer uit het gebouw bevindt ook als zodanig is geregistreerd.