Wij Staan Voor U Klaar

Of het nu gaat om onderhoud, beheer van uw content of hulp bij storingen.

 • Hoge Kwaliteit
 • Duurzaam
 • Ruime Ervaring
 • Aantrekkelijk Geprijsd
 • Solide Support
 • Unieke Software

Download Voorwaarden

Algemene Voorwaarden.pdf

Services

Wat kunnen wij voor u doen?


Zie Displays kan de installatie en het bedrijfsklaar opleveren van onze producten volledig voor u verzorgen. Onafhankelijk de grootte of complexiteit van uw project, onze wij putten uit voldoende ervaring om elk soort installatie uit te voeren. In geval van storingen kunt u terecht bij onze Helpdesk waar men in overleg met u bepaalt of een bezoek van één van onze technische mensen ter plaatse gewenst is.

Uiteraard kan er bij ons ook een servicecontract worden afgesloten voor bijvoorbeeld preventief onderhoud aan het LED videoscreen.

Software instructie en trainingen

Naast de montage van het display dragen wij zorg voor de installatie van de benodigde software en een instructie hiervan. Indien gewenst kunnen wij een trainingen verzorgen voor de gebruiker(s) van de software.

Digital Signage en contentontwikkeling

Zie Displays is ervaren in het opzetten van een digital signage (narrowcasting) netwerk en het beheren van het content-management hiervan. Daarnaast kunnen wij voor u de content, het (beeld)materiaal ontwikkelen. Met name voor een LED videoscreen is dit een specialistisch werk.

Software maatwerk

Zie Displays is bouwer van LED videoscreens én ontwikkelaar van software gericht op digitale beeldschermen. Onze software pakketten zijn hierdoor zeer onderscheidend en speciaal ontworpen voor uw toepassing. Wanneer nodig kunnen wij ook software op maat voor u bouwen. Door ons arsenaal aan reeds aanwezige kennis hoeft dit vaak helemaal geen tijdrovende klus te zijn. Maatwerk is voor ons heel gewoon.

Vergunning

Voor een LED outdoor videoscreen is vaak een vergunning nodig. Bij de gemeente dient een bouwvergunning te worden aangevraagd en doorgaans beoordeeld een welstandscommissie de aanvraag eveneens. Indien het videoscreen langs een snelweg is beoogd speelt Rijkswaterstaat hierin ook een rol.

Zie Displays kan voor u het aanvragen van de vergunning uitvoeren.

contact

 • Parellaan 52
  2132 WS Hoofddorp
 • 023 880 3501
 • info@ziedisplays.nl