Van Alle Markten Thuis

Zie Displays is sinds 2003 specialist op het gebied van LED Displays en aansturing.
Bij Zie Displays staan we een no-nonsense aanpak voor zodat we goede en heldere afspraken met u maken.
 • Hoge Kwaliteit
 • Duurzaam
 • Ruime Ervaring
 • Aantrekkelijk Geprijsd
 • Solide Support
 • Unieke Software

Download onze voorwaarden

Algemene Voorwaarden.pdf

Bedrijf

Zie Displays bouwt duurzame (LED) displays en innovatieve software.


Wij zijn een nog relatief jong en ambitieus bedrijf, opgericht in 2003, met de benodigde ervaring om projecten van klein en groot kaliber te realiseren. Zie Displays is gevestigd in Hoofddorp, nabij de luchthaven Schiphol.

Ons kantoor is voorzien van een magazijn, een werkplaats en een kantoorruimte welke plaats biedt aan ongeveer tien medewerkers. Ook werken wij met een aantal Key Partners voor de opbouw van de grotere LED walls en de productie van de constructies.

Missie

Wij zijn pas tevreden als het eindresultaat de perfecte oplossing is zoals vooraf bedacht.
Om dit te realiseren werken wij met middels een totaal projectplan, welke begint bij het ontwerp en design en via productie, installatie, content eindigt bij een service en support waar u wanneer gewenst 24/7 op kunt rekenen.


Zie Displays is voortdurend in ontwikkeling met oog op het gebruik van de nieuwste en meest duurzame technieken. Hierbij werken wij met een heldere visie op, en rekening houdend met, de belangen van onze omgeving. Met de keuze voor de juiste hardware oplossing, ondersteund door de juiste techniek, levert digitale communicatie een bijdrage aan een betere, schonere toekomst en leefomgeving.

Visie

Digitale communicatie speelt in onze samenleving een steeds belangrijkere rol. Het op de juiste manier inzetten van functionele informatie leidt tot een efficiëntere workflow en logistiek voor organisaties en tot efficiëntere verkeerstromen op het gebied van mobiliteit in openbaar gebied. Daarnaast is digital signage een effectief marketingmiddel waarbij de technologische ontwikkelingen zorgen voor een slimmere en meer “online” content.

Een belangrijke ontwikkeling zijn de mobiele technologieën en signage apps die zorgen voor een relevante en persoonlijke ervaring. Er is een switch van posters naar digitaal en de grote outdoor advertentie partijen zijn zeer actief. Onderzoeken tonen aan dat de komende jaren het gebruik van digital signage continu zal toenemen.

Zie Displays wil steeds “in touch” blijven met de markt en onze omgeving en haar feedback middels productinnovatie, softwareontwikkeling up to date houden.

Vca, veilig en verantwoord werken

De medewerkers van Zie Displays zijn VCA gecertificeerd.

VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

VCA omvat veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu).

Duurzaam ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Zie Displays heeft zich ten doel gesteld om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uit te dragen.

De drie P’s
De basis voor maatschappelijk erantwoord ondernemen ligt in de drie P’s: Planet, People en Profit. Dat betekent voor een bedrijf als Zie Displays dat het naast het maken van winst ook zorg dient te dragen voor een goed milieu en het welzijn van de medewerkers en de maatschappij als geheel.

Zie Displays doet dat op de onderstaande manieren:

RoHs compliance
Alle producten die wij leveren RoHS compliant. RoHS (“Restriction of use of certain Hazardous Substances in Electrical and Electronic Equipment”, d.w.z. beperking in het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische uitrusting) is een EU Richtlijn die het gebruik van 6 gevaarlijke materialen aan banden legt in de productie van diverse types elektronische en elektrische uitrusting. Deze richtlijn maakt deel uit van een hele reeks EU milieurichtlijnen en is nauw verbonden met de WEEE Richtlijn (Waste Electrical and Electronic Equipment, d.w.z. de richtlijn inzake afvalstoffen in elektrische en elektronische uitrusting).

Green Led
Naast ons standaard product, bieden wij ook een type “Green” LED videowall. Voor de “Green” LED videowall wordt expliciet gekozen voor de meest duurzame elementen die momenteel beschikbaar zijn. Dat resulteert in een aanzienlijk lager stroomverbruik.

WEEE
Zie Displays is aangesloten bij Wecycle voor de milieuhygiënische verwerking van de door Zie Displays geproduceerde danwel geimporteerde goederen. Deze samenwerking zorgt er voor dat de geleverde schermen door een erkend verwerkingsbedrijf op een verantwoorde manier worden verwerkt. Indien gewenst kan Zie Displays ook zorg dragen voor de demontage en het afvoeren naar een bij Wecycle aangesloten verwerkingsbedrijf.

contact

 • Parellaan 52
  2132 WS Hoofddorp
 • 023 880 3501
 • info@ziedisplays.nl