Informatie audio

Zie Displays levert oplossingen voor digitale communicatie en in veel gevallen speelt het geluid hierbij ook een belangrijke rol. Wij hebben de kennis en kunde om u hierin te adviseren. Voor elke situatie is een beste oplossing beschikbaar. Naast het leveren van de hardware beschikken wij ook over de expertise om de apparatuur geheel voor u in te bouwen en op de juiste wijze in te regelen.

Versterkers + monitoring

Versterking
Het in bedrijf houden van een geluidssysteem is alleen mogelijk met goede monitoring.
Hierdoor kan er bij een eventueel defect, of aankomend defect, direct actie ondernomen worden. Dit kan zelfs zo ver gaan dat we verschillende locaties vanaf een centraal punt kunnen monitoren.

SoundVision

Wij kunnen uw locatie exact natekenen in 3D. Hier gebruiken we soundVision voor. Vervolgens kunnen we met de verschillende type speakers en presets de best mogelijke geluidssituatie creëren. Eveneens kunnen we voor u de afstraling beperken en uitdoving creëren op plekken waar u geen geluid wenst. Zone mixing en op verschillende plaatsen hotspots creëren behoort ook tot de mogelijkheden. Door op deze wijze geheel invulling te geven aan uw wensen en eisen kunnen we goed bepalen welke apparatuur er nodig is. Hierdoor zijn er achteraf dus geen verassingen.
SoundVision

Lake Audio Processing

Lake Audio Processing
Met de krachtige Audio processors van Lake kunnen we nog meer detail en kracht uit het audiosysteem halen. Ook deze systemen zijn remote aan te passen en te monitoren.
we kunnen op bepaalde plekken meet microfoons plaatsen en zo remote ook bepalen welke aanpassingen gemaakt kunnen worden. Eveneens is goed te monitoren of alle speakers nog functioneren zoals bedoeld.